– de toekomst biedt altijd mogelijkheden –

Opleidingen aan de Academy van Rana

HAIREXTENSIONS LATEN ZETTEN, DAT DOEN KLANTEN NIET BIJ DE EERSTE DE BESTE.
WORDT EEN JE ECHTE SPECIALIST EN VOLG DE OPLEIDINGEN AAN DE RANA HAIR ACADEMY.

Rana Hair Academy

Opleidingen tot echte Hairextension Specialisten

RANA biedt verschillende opleidingen aan op het gebied van hairextensions. Opleidingen waarin je de basisbeginselen leert om op de juiste wijze hairextensions in te zetten, maar ook als enige in België de complete allround Opleiding Master & Expert in Hairextensions. Onze opleidingen bestaan uit een theorie- en praktijkgedeelte. Na het afronden van elke opleiding ontvang je het officiële RANA-Certificaat.

Een goede opleiding is dan ook van essentieel belang om op een verantwoorde manier bij jouw klanten een haarverlenging te kunnen zetten en hen van professioneel advies te voorzien. Het aanleren van de juiste technieken en het behalen van een officieel certificaat, biedt jou een goede basis voor bestaande, nieuwe maar bovenal tevreden klanten. Het lijkt eenvoudiger dan het is.

Om te voorkomen dat (onherstelbare) schade worden toegebracht aan het haar van jouw klant – en helaas zien we dat dit nog te vaak gebeuren in de praktijk – verzorgen wij vijf  gecertificeerde opleidingen:

  • Opleiding: Invisilocks Systeem
  • Opleiding: MicroRings Systeem
  • Opleiding:  Quick and Easy (Tape Extensions)

  • Allround Opleiding: Master & Expert in Hairextensions
  • Privé Opleiding

In principe heeft iedere kapper de mogelijkheid met Hair Extensions te werken en dit ook als zelfstandige in praktijk te brengen. En hier ligt juist jouw kans!! Jij kunt je onderscheiden door haarverlengingen te zetten op het allerhoogste niveau, met de beste kwaliteit hairextensions die er te krijgen zijn. Want het alleen het allerbeste is wat jouw klant vandaag de dag wilt. Tevreden klanten komen terug, vertellen het verder, houden jou aan het werk!

MEER INFORMATIE

Meer weten?

Wordt een echte alles-kunner en volg de opleiding: Master & Expert in Hair Extensions

Alle info op de Academy-pagina's

Klik op de button voor alle info over onze Academy en alle opleidingen

Meer weten? Klik hier