Bereikbaarheid

Centraal gelegen, eenvoudig te bereiken

In het hartje van Antwerpen, op loopafstand van de wereldberoemde winkelstraat De Meir en het MAS, maar toch heel goed en eenvoudig bereikbaar. Met de auto, de trein, de bus…en zelfs met de boot (echt waar!!).

Ons Adres

Paardenmarkt 58, 2000 Antwerpen

Gebruik dit adres voor de GPS (navigatie)

Op wandelafstand zijn er meer dan voldoende parkeerfaciliteiten. Hier een aantal goede mogelijkheden.

 • Q-PARK GODEFRIDUSKAAI
  300 meter, 4 min. wandelen
  GPS: Zeevaartstraat 11, 2000 Antwerpen
  Website: Q-Park
 • PARKEERGARAGE SINT JANSPLEIN
  500 meter, 6 min. wandelen
  GPS: Sint Jansplein, 2060 Antwerpen
  Website: Apcoa
 • PAARDENMARKT
  En als er plaats is, kun je ook gewoon bij ons in de straat parkeren. Het betalen werkt hier via SMS, of met je bankpas via de betaalautomaat in de straat.

Wij zijn heel eenvoudig met het openbaar vervoer te bereiken. Binnen ca. 10 minuten ben je vanaf Antwerpen Centraal bij RANA.

Je neemt de trein naar Antwerpen Centraal. Eenmaal daar aangekomen neem je de uitgang Centrum. Loop dan naar links voorbij de Starbucks (die aan je linkerzijde ligt) naar de Bushalte Antwerpen Centraal Perron 10. Daar neem je bus 17 “UZA – Centraal Station – Rijnkaai”. Bij Bushalte Antwerpen Hessenbrug – dat is dan de vierde stop – stap je uit. Je bent dan op het Hessenplein vlak bij de Albert Heijn. Loop dan een klein stukje terug (de AH ligt aan je linkerzijde) via de Hessenbrug richting de Paardenmarkt. Daar steek je over en loop je naar links. Over ca. 80 meter ben je gearriveerd. Welkom @RANA 🙂

Voor actuele reisinformatie kun je deze websites bekijken: