Gratis Consult

Jij de vragen, Wij de antwoorden

Bij RANA ben je altijd welkom voor een GRATIS Consult. Gewoon voor informatie of gericht kijken naar welke hairextensions of haarwerken voor jou het meest geschikt zijn. Onze Haar-Experts adviseren jou geheel vrijblijvend over alle mogelijkheden, kleuren, systemen en producten.

Vaak weet men niet welke mogelijkheden er allemaal zijn, wat de beste kleuren zijn, welke systemen, wat een pruik of haarwerk voor je kan doen en wat de prijs er van is. Daarom bieden wij een geheel vrijblijvend en GRATIS Consult aan: Persoonlijk advies en een antwoord op al jouw vragen.

In overleg met een van onze HaarExperts bespreken we wat je wensen zijn, welk systeem en hoeveel extensions er nodig zijn om het gewenste resultaat te krijgen, of welk haarwerk daar het beste bij past.

Zowel bij het plaatsen van de hairextensions alsook met het bespreken van een haarwerk houden we rekening met de vorm van het hoofd, de natuurlijke haargroei en de kwaliteit van het eigen haar.

Dit is bij iedereen anders, daardoor is het plaatsen van hairextensions of het bepalen van een haarwerk altijd maatwerk.

Nadat we het systeem of haarwerk besproken hebben zullen we de kleur van de extensions of het haarwerk bespreken. Wil je jouw eigen haarkleur behouden, of toch meteen voor een compleet nieuwe look gaan? Alles is mogelijk. De kunst van het zetten van extensions, of het juiste haarwerk bepalen, is dat niemand ziet dat je het in hebt of draagt. Veelal werken we met verschillende kleurnuances om een zo natuurlijk mogelijk effect te creëren, wat naadloos aansluit bij je eigen haar.

In onze extensions zijn er meerder lengtes mogelijk. We hebben lengtes van 30 cm tot en met 55 cm op voorraad. We kunnen zelfs tot 70 en 80 cm speciaal voor jou bestellen. Natuurlijk worden de extensions nog mooi bijgesneden als ze ingezet zijn.

Ook in de haarwerken is er veel mogelijk, van pittige korte kapsels, tot mooie lange lokken.

We werken met maar liefst 7 verschillende systemen van extensions!

LEES MEER

Voor haarwerken en pruiken zijn er meerdere oplossingen mogelijk.

LEES MEER

Na het professioneel laten inzetten van jouw hairextensions, of het aankopen van een haarwerk of pruik, is het van groot belang dat je het thuis op de juiste wijze en met de juiste producten verzorgt. 

LEES MEER (extensions)

LEES MEER (haarwerken)

Afspraak Maken

  Vink steeds aan wat van toepassing is

  In de RANA Concept Store kun je tijdens onze openingsuren terecht voor jouw aankopen. Wil je echter persoonlijk advies, dan kun je hiervoor beter een afspraak maken. Een van onze Haarexperts zal dan de nodige tijd voor jou vrijmaken en jou helpen bij het kiezen van de juiste producten en kleuren.

  Vul onderstaand formulier in en wanneer je graag zou willen komen in het betreffende vak.

  Voor professionals hebben we een speciale Pro-Zone in onze webshop.
  Ben je een professional en wil je ook zo'n PRO-account? > KLIK HIER

  Vul onderstaand formulier in en jouw vraag in het betreffende vak.


  Vul hier alle gegevens in zodat we jou kunnen contacteren

         
  Nog een foto toevoegen

  * verplichte velden