Haarwerken voor Heren

VEEL MOGELIJKHEDEN VOOR DE MODERNE EN ZELFBEWUSTE MAN.

Voel jij je goed, dan straal je dat ook uit!

VOL ZELFVERTROUWEN EN MET EEN BIG SMILE KAN JIJ DE HELE WERELD AAN

Haarwerken Speciaal voor Heren

De perfecte oplossing voor elke man

Veel verschillende mogelijkheden voor heren. Een terugkruipende haargrens. Je vindt het niet fijn, je voelt je er niet prettig bij. Het maakt je soms zelfs onzeker. Dat is dus niet langer nodig!

Want niet alleen voor dames zijn er vele mogelijkheden en oplossingen. Tegenwoordig zijn er ook voor heren prachtige haarwerken die zeer natuurlijk aanvoelen en uitzien. Vooral de laatste jaren is er door technologische ontwikkelingen enorm veel vooruitgang geboekt voor de modebewuste man. Hoogwaardig kwalitatieve materialen en de expertise van de haarspecialisten van RANA is de perfecte combinatie.

Een Toppiece of Topper is een aanvulling van het eigen haar, ook wel vaker “haaraanvulling” genoemd. Dit bestaat in verschillende vormen. Dit geeft volume precies daar waar jij het nodig hebt. Ideaal voor plaatselijk haarverlies, tijdelijk of blijvend. Alle Toppieces worden op je eigen haar bijgeknipt en gestyled en indien nodig gekleurd.

Een Hairpiece (haarstuk) Dit is vergelijkbaar met een toppiece maar dan iets groter. Dit geeft niet alleen extra volume, maar ook lengte aan je haar. De Hairpiece biedt de ideale oplossing voor dunner haar, beschadigd haar of uitvallend haar. Alle Hairpieces worden op je eigen haar bijgeknipt en gestyled. En indien nodig kunnen deze ook (bij)gekleurd worden zodat ze helemaal perfect bij jou passen.

Haarwerk, pruik of haarprothese. Drie verschillende benamingen voor in principe één en hetzelfde product. Deze hebben allemaal een natuurlijke look, hoog draagcomfort en een optimale pasvorm. De kwaliteit is ongeëvenaard en onderscheid zich door een paar unieke eigenschappen: vederlicht, handgeknoopt, monofilament, onzichtbaar lacefront, fluweelzacht gevoel en natuurlijke kleuren. Door ons groot assortiment kunnen wij je snel en vakkundig helpen. Elk haarwerk wordt bijgeknipt, gestyled en indien nodig ook gekleurd.

Zou dat ook iets voor mij zijn?

Jazeker! Het perfecte haarstuk doet enorm veel voor je. Niet alleen voor je uiterlijk, maar zeker ook voor je gevoel en je zelfvertrouwen. We zien het elke keer weer opnieuw.

Maak daarom gerust en vrijblijvend een afspraak voor een GRATIS Consult en laat je informeren naar de verschillende mogelijkheden die RANA jou te bieden heeft. En uiteraard krijg je steeds professioneel advies en hulp bij het kiezen van het perfecte haarwerk voor jou!

Heb je al een haarwerk maar voel je je er toch niet helemaal prettig bij? Ook dan helpen we je graag!

Benieuwd wat wij voor jou kunnen doen?

AFSPRAAK MAKEN