Verzorgingsadvies

Omdat alleen het beste goed genoeg is

Na het professioneel laten inzetten van jouw hairextensions is het van groot belang dat je het thuis op de juiste wijze en met de juiste producten verzorgt.

Daarmee voorkom je problemen zoals droog haar, dof haar en klitvorming. Daarnaast gaan je hairextensions ook veel langer mee. De verzorging van je hairextensions is dan ook zeer belangrijk. Om je hierbij een idee te geven welke producten daarvoor geschikt zijn, volgt hier alle informatie.

Alle producten uit de RANA Care serie hebben de hoogste kwaliteitsstandaard en bestaan uit de best geselecteerde ingrediënten. Door jarenlange ervaring, onderzoek en expertise is deze innovatieve productlijn ontwikkeld voor de optimale verzorging van lang(er) haar en hairextensions. Color-Safe. Paraben-Free. Sulfate-Free.

Welke verzorgingsproducten moet ik gebruiken bij hairextensions?

Voor alle hairextensions adviseren wij de producten van RANA Care. We hebben zelf alles uitvoerig getest en we blijven dit ook continue opvolgen.

LET OP: Indien je besluit andere verzorgingsproducten te gebruiken dan de door ons geadviseerde, mag dat natuurlijk. Helaas komt dan wel de garantie op de hairextensions te vervallen.

Waarom het merk RANA-care?

RANA bevat zijde en parelextracten welke het haar zeer goed voeden en beschermen. Bovendien hebben de producten van RANA een heerlijke geur!! Tevens tasten de haarverzorgings-producten van RANA de Invisilocks bondjes (harsjes) niet aan. Bij het gebruik van verkeerde producten kunnen deze gaan schiften en daardoor afbrokkelen.

Bovendien zijn alle producten:

  • SULFATEN-VRIJ
  • PARABENEN-VRIJ
  • SILOCONEN-VRIJ

“Hey hey! Ik wil eerst en vooral eventjes zeggen dat ik nog steeds ontzettend blij ben met het resultaat!!”

– Britt uit Lebbeke (3 maanden na plaatsing)

Welke shampoo en conditioner moet ik gebruiken bij mijn extensions?

Wij raden de RANA Silky Shampoo en RANA Conditioner Complex aan. Ze geven het haar glans en houden het zijdezacht en makkelijk doorkambaar. Deze lijn heeft een zacht reinigende werking. Tevens is het vrij van alcohol, parabenen en siliconen wat natuurlijk veel beter is om het haar te verzorgen. Door de elastine zorgt het voor pluisvrij haar en een glanzend resultaat.

Moet ik nog meer producten gebruiken dan enkel de shampoo en conditioner?

Jazeker!! Wij raden aan om regelmatig een masker te gebruiken. Het beste masker is het RANA Majestic Mask, dit sluit ook perfect aan bij de RANA Silky Shampoo en RANA Conditioner Complex.

Kan ik elke borstel gebruiken?

Nee, het is zeker niet aan te raden zomaar elke willekeurige borstel te gebruiken. De hairextensions kun je het beste borstelen met de RANA Detangler. Deze borstelt als geen andere borstel door je haar. Het zorgt voor een pijnloze kam beurt. Tevens wordt het breken van het haar geminimaliseerd en voelt het haar gezond aan. Altijd je hairextensions borstelen van onderaan (de punten) naar boven toe.

Wil jij ook eens de superieure kwaliteit
van de hairextensions van RANA ervaren?

JA IK WIL EEN AFSPRAAK