Voor Hairextensions ga je natuurlijk naar dé Specialist

Professioneel advies van haarexperts

Er wordt je duidelijk uitgelegd welke merken en systemen er zijn. En welke daarvan het beste bij jouw wensen en haartype passen. Tevens wordt er naar kleurmogelijkheden gekeken, de hoeveelheid extensions die nodig zijn en wat de totaalprijs zal zijn. Indien je besluit om de hairextensions in onze Studio te laten zetten, plannen we meteen een afspraak voor je in.

Dit is meestal al binnen binnen een paar dagen, maar vaak kunnen al op dezelfde dag de hairextensions gezet worden. Zo hoef je dus niet twee keer naar ons toe te komen. We hebben namelijk een grote voorraad en die kunnen we direct inzetten. Neem hiervoor wel eerst contact met ons op!!

Expertise, Duidelijk & Eerlijk

Het kan helaas ook wel eens zijn dat er geen hairextensions geplaatst kunnen worden, of bepaalde kleurtechnieken niet mogelijk zijn. Oorzaken hiervan zijn bijvoorbeeld veelvuldig haaruitval, medicijn gebruik, te slechte kwaliteit van het eigen haar of zwangerschap. Onze experts zijn hier ten alle tijden eerlijk in en zullen je dit kenbaar maken. Wij zullen dus niet kleuren of extensions plaatsen indien dit niet mooi zal zijn of als er andere gegronde redenen voor zijn om dit niet te doen.

De Perfecte Haarkleur

De juiste kleuren maken een groot verschil.

Met de juiste kleur of mix van kleuren zorgen we voor een naadloze overgang van je eigen haar naar de extensions. Zo is dit niet zichtbaar.

RANA heeft een zeer groot kleurassortiment, waardoor dit bijna altijd perfect matcht. Soms kan het zijn dat we toch moeten kleuren, bijvoorbeeld omdat het eigen haar een opfrisbeurt kan gebruiken of omdat de uitgroei bijgewerkt dient te worden. In enkele gevallen dienen we ook de extensions mee te kleuren, bijvoorbeeld in speciale rood of grijs tinten. Zo kunnen de mooiste metamorfoses gecreëerd worden, precies zoals jij dat wenst!

Dit alles is perfect mogelijk door de expertise van onze kleur- en hairextension-experts, die dagelijks bezig zijn met de combinaties van kleuringen en extensions. Tevens werken we met Olaplex. Om haarbreuk te voorkomen, het eigen haar dieper te herstellen en voor een prachtig en gezond resultaat

100%

Puur Maatwerk

Hoeveel heb ik nodig?

Dat is per persoon verschillend.
100% maatwerk dus!

De hoeveelheid extensions die iemand nodig heeft, is per persoon heel verschillend. Het is afhankelijk van welk systeem er ingezet wordt en welk haartype je zelf hebt. Dit is altijd maatwerk en zal per persoon bekeken en besproken worden. Natuurlijk wordt er dan ook altijd rekening gehouden met jouw wensen.

Als je fijn (dun) haar hebt, dan is de hoeveelheid extensions die nodig zijn beduidend minder dan iemand met een volle bos haren. Deze persoon heeft veel hairextensions nodig, om het verschil van het eigen haar en de lengte die erbij komt evenveel te houden.

Het is namelijk echt niet mooi als er te weinig extensions worden geplaatst. Men ziet dan duidelijk de overgang van het eigen haar naar de extensions. En dat is nou net niet de bedoeling. Op deze pagina staan de richtlijnen van de hoeveelheid extensions je nodig hebt.

Je hairextensions in top conditie

RANA HAIR CARE, Omdat alleen het beste goed genoeg is

Na het professioneel laten inzetten van jouw hairextensions is het van groot belang dat je het thuis op de juiste wijze en met de juiste producten verzorgt.

Daarmee voorkom je problemen zoals droog haar, dof haar en klitvorming. Daarnaast gaan je hairextensions ook veel langer mee. De thuisverzorging van je hairextensions is dan ook zeer belangrijk. Om je hierbij een idee te geven welke producten daarvoor geschikt zijn, volgt hier alle informatie.

Alle producten uit de RANA Hair Care serie hebben de hoogste kwaliteitsstandaard en bestaan uit de best geselecteerde ingrediënten. Door jarenlange ervaring, onderzoek en expertise is deze innovatieve productlijn ontwikkeld voor de optimale verzorging van zowel lang(er) haar alsook hairextensions.

  • GÉÉN SULFATEN

  • GÉÉN PARABENEN

  • GÉÉN SILICONEN

  • GÉÉN MINERALE OLIËN

LEES VERDER
Benieuwd wat wij voor jou kunnen doen?
AFSPRAAK MAKEN