be Amazingly Gorgeous

In de Studio van RANA werken uitsluitend échte Hairextension-Specialisten met meer dan 20 jaar ervaring in het kappersvak en het werken met extensions. Hairextensions zijn er namelijk in vele soorten, maten en systemen. Maar vooral het verschil in de kwaliteit is van ontzettend groot belang. De experts bij RANA kunnen je er alles over vertellen. Specialisme, Advies, Uitleg, Verzorging en Professionaliteit zijn dan ook steeds onze sleutelwoorden.

Omdat elk hoofd anders is en iedereen ander haar heeft – dik, fijn, lang, kort – is het plaatsen van extensions altijd maatwerk. Zowel het systeem dat we gaan plaatsen, maar ook de lengte en hoeveelheid is bij iedereen anders. Daarom is het zo belangrijk om je extensions door echte Hairextension-Specialisten te laten zetten. Zo weet je zeker dat het professioneel gedaan wordt, het niet zichtbaar is, geen schade aan je eigen haar geeft en het eindresultaat prachtig is

Welk systeem is nou eigenlijk het beste?

We krijgen deze vraag heel vaak, maar er is niet één beste systeem. Nee, het is altijd maatwerk. Zo is er dus voor elke vrouw háár beste systeem, dus ook voor jou. Wil je weten wat dat is? Kom dan snel langs voor een GRATIS consult!!

In onze Studio werken wij met maar liefst 7 verschillende inzet-systemen. Zo is er voor iedereen dé perfecte hairextensions methode:

Gratis Consult

Altijd de beste oplossing voor jou!

Het is erg belangrijk om naar een HairextensionSpecialist te gaan die alle systemen en technieken beheerst. Bij het gebruik van het juiste systeem bij het juiste haartype, is het plaatsen van extensions NIET SCHADELIJK VOOR JE EIGEN HAAR!!

niet elk systeem is geschikt voor elke klant
daarom bij rana zoveel keuze en mogelijkheden

Ook jij hebt nu de mogelijkheid om lang, natuurlijk, sterk, gezond en glanzend haar te hebben. Met veel volume en vol vitaliteit. Dankzij de hairextensions van RANA kun je gemakkelijk in een mum van tijd meer volume en /of lengte krijgen. En dat in een fantastische kwaliteit en niet te onderscheiden van je eigen haar. Maak nu een afspraak voor een Gratis Consult en zie zelf wat RANA voor jou kan doen!

“Heel goede service en professioneel! Top!”

Kim uit Mechelen

MEGA VEEL MOGELIJKHEDEN

Van prachtige creaties tot een supermooie naturel-look

Met de hairextensions van RANA kun je prachtige creaties maken. Maar ook voor aan supermooie naturel-look ben je bij ons aan het juiste adres. Veel mensen denken bij het woord extensions nog altijd aan te veel, te nep of te lang haar.

Maar daar doen wij niet aan mee. En natuurlijk en onzichtbaar resultaat, dat is waar we steeds voor gaan. Gelukkig zijn er zeer variaties mogelijk en juist op een heel natuurlijke manier. Want de kunst van het zetten van hairextensions is nu juist dat niemand ziet dat je ze draagt. En dat is precies wat jij wilt…en wij dus ook!!

Je hebt (voor jou) wel de juiste lengte (carré, halflang of lang) maar je wilt graag wat voller haar

Je wilt graag (veel) meer lengte dan dat je nu hebt. Dit kan variëren van schouderlengte tot onderaan de rug.

Ja, dat kan zeker ook allebei. Super mooi, zeer natuurlijk en een WOW-effect.

Je wilt graag een glamoureuze filmsterren-look.

Je wilt graag kleurschakeringen, ombré, sombré… en dat zonder je eigen haar te moeten kleuren.

Je wilt een mooi opgestoken kapsel, maar je eigen haar is daar net te fijn of te kort voor.

Je wilt graag een glamoureuze filmsterren-look.

Je wilt deze speciale dag het stralende middelpunt zijn, met prachtig haar.

Kom langs en bespreek wat voor jou het mooiste gaat zijn!!

Benieuwd wat wij voor jou kunnen doen?
AFSPRAAK MAKEN